Proficiat, jullie gaan trouwen! Laat het plannen nu maar beginnen. Ligt jullie datum al vast? Super! Dat is het belangrijkste voor de ‘Save the Date’. Daarmee zorg je alvast dat je gasten hun agenda vrijhouden op jullie dag. Liever meteen een uitnodiging sturen? Dat kan ook!

Alles wordt op maat van jullie als koppel gemaakt. Hierdoor creëren we een uniek verhaal. Van de eerste uitnodiging tot de bedankjes.
Ook voor het drukwerk werken we met producten van topkwaliteit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kan ik jullie helpen met het ontwerpen van jullie huwelijk? Vul dan onderstaand formulier in of stuur rechtstreeks een mailtje naar
info@buro-basiel.be 

 • Save the date
  Hiermee laat je je vrienden en familie weten welke dag ze zeker moeten vrijhouden voor jullie speciale dag.
 • Uitnodiging
  Met de uitnodiging geef je meteen een indruk van wat je gasten kunnen verwachten op jullie trouwdag. Hierop staat alle praktische informatie die voor elke gast van toepassing is zoals bijvoorbeeld het startuur en de locatie van de ceremonie of kerk.
 • DETAIL-KAARTJES
  Aan de hand van de detail-kaartjes laat je weten wanneer je gasten waar worden verwacht. Is er een thema? Speciale cadeautip? Dat zetten we hier allemaal op.
 • RsVP-Kaartjes
  Het is wel zo handig om op voorhand te weten wie wel/niet komt. Met het RSVP-kaartje kan je vragen aan de gasten om een seintje te geven of ze wel/niet aanwezig zullen zijn, welke allergieën ze hebben of welk nummer ze zéker willen horen.
 • Ceremonieboekjes
  of misboekjes. Dit vul je in zoals je zelf wilt.
 • Signalisatie
  Laat jullie gasten niet verloren lopen en maak ze wegwijs naar de ceremonie, bar, gastenboek of dansvloer.
 • Losse elementen
  Met de losse elementen zoals welkomsbord, naamkaartjes, menukaarten, tafelnummers brengen we het geheel samen en informeren jullie de gasten op een sfeervolle manier.
 • Bedankkaartjes
  Een extra aandenken voor jullie gasten aan jullie onvergetelijke dag? Daarvoor zijn bedankkaartjes de perfect!
 • Gastenboek
  Een gastenboek is een leuk aandenken aan jullie trouwdag. Nog leuker wanneer je gastenboek zo mooi is dat je het een speciaal plaatsje kan geven in jullie interieur.

Bedankt voor het invullen van het formulier

smiley face

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Nog een fijne dag verder!

Oops! Er is iets verkeerd gegaan bij het verzenden van het formulier.